Instruktioner
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Lägg den kallt ca 1 timme.
Ta undan 1/4 av degen. Kläd en pajform med resten och pricka degen med hjälp av en gaffel. Förgrädda ca 10 minuter i mitten av ugnen i 200 grader.
Låt champinjonerna rinna av. Skölj,kärna ur och tärna paprikan. Fräs det i lite smör en stund.
Smula ner buljongtärningen, tillsätt cremé fraiche och äkta soja. Låt det puttra på svag värme en stund. Smaka av.
Bena ur och skär kycklingen i mindre bitar. Lägg dem i pajskalet. Häll svampstuvningen över.
Kavla ut resterande deg och sporra ut remsor. Gör ett gallerlock av dem och lägg ovanpå.
Grädda pajen mitt i ugen ca 2o minuter eller tills den fått fin färg och är genomvarm.