Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anitas mammas saffranskaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mums till luciafirandet och även övriga dagar när man känner för en god, saftig saffranssockerkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Ägg och socker vispas hårt! Smält smör och låt det svalna. (Jag brukar ha i saffranet i smöret när det fortfarande är varmt men ej hett) Blanda smöret med mjölken och rör i blandningen av vetemjöl och bakpulver. Bröa en rund form med kokos! Grädda 45 min i 175 º ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.