Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anitas Skogsbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 32 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegott (och blir inte så fort torrt och tråkigt!)

Ingredienser

Instruktioner

Havregryn, vetekli, och linfrö blandas och kokas upp tillsammans med hälften av mjölken till en gröt. Rör ner smöret, resten av mjölken och låt svalna till 37 grader. Blanda i övriga ingredienser. OBS! Degen ska inte jäsa. Dela degen i 32 bitar, rulla till runda bullar, platta till lite. Låt jäsa i 30 min. Grädda i 225 grader, i mitten av ugnen ca. 8 - 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CamillaJ 3 maj 2008

    Har gjort dessa massor av gånger. Hur goda som helst! Jag brukar göra dom som tekakor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.