Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anjovisfyllda köttbullar med lingonchutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga och riktigt smarriga köttbullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttbullar: Blanda ströbröd och grädde. Låt svälla 10 minuter. Hacka löken fint och stek mjuk i smör. Blanda samman ingredienserna till en smidig smet.
  2. Forma till köttbullar och stek gyllenbruna i smör.
  3. Lingonchutney: Blanda alla ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Koka utan lock i ca 20-30 minuter tills chutney får en lite fastare konsistens. Skumma då och då. Häll chutney i glasburk och sätt på lock. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mobi 2 september 2009

    Lingonchutneyn är helt suveränt god. Jag har ännu inte provat köttbullarna, men det blir helt klart 5 p för chutneyn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.