Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbequemarinad glace

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barbequemarinad till grillat. En grillmarinad sk glace till mört kött som fläskkarré, kyckling, biff, anka med mera. Servera ex. med coleslaw och grillade grönsaker (paprika, zucchini, lök) (som också kan penslas med marinaden) samt ex. klyftpotatis

Ingredienser

Instruktioner

Pressa vitlöken och blanda allt i en skål Smaka av med salt, peppar, honung och tabasco. Lägg kött i en skål och tillsätt marinaden och arbeta in den. Du kan grilla direkt eller låta marinaden ge mer smak några timmar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bacchus00 17 augusti 2009

    Toppengod marinad/glaze. Har använts flitigt denna sommaren!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.