Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Serbisk anka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Zetova patka eller balkan duck.

Ingredienser

Instruktioner

Smält honung och tillsätt kryddor, mandel, äpple och olja. Blanda och provsmaka marinaden, den ska vara sötsalt och stark. Putsa och snitta ankan på alla köttdelar. Gnid in ankan ordentligt med marinaden. Stek ankan i stekgryta i mitten av ugnen i 6 timmar på 125°C.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bane52 1 december 2012

    gott gott, den tar lång tid att göra men det är så goooooooott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.