Anka kokt recept

Laddar...
Din sökning gav 414 träffar

Anatra all arancia ( Apelsinanka)

En rätt som härstammar från Firenze, Toscana och blev exporterad till Frankrike på 1500 talet, av Katarina de Medici, när hon gifte sig med Henrik ll och ville ha en bit av sin Firenze med sig. På fra..

Kokt torsk med grönsaksragu

En verklig omtyckt fiskrätt, där den krämiga ragun med sina strimlade grönsaker får finfin smak av gräslöken. Du kan även använda spättafilé eller koljafilé som tillagas som receptet.Köttgryta a´la Ankar

Festlig gryta med fläskkött och svamp. Enkelt att göra och mycket god. Grytan blir bara mustigare om den görs en dag innan den ska serveras.
Hummer, kokt färsk

God lyxmat, speciellt om hummern är svensk, norsk, skotsk eller från Bretagne, och den äts helt nykokt. Det blir tyvärr aldrig samma sak med kanadensisk eller amerikansk levande hummer, och frysta hum..Citron & fänkålssås

Jag gjorde denna sås till kokt torsk, det blev en dunderhit särskillt hos mina döttrar. Jag servarade pressad potatis och grönsallad till.


Jankas ankgryta

En rätt på rester från Jankas anka. http://www.matklubben.se/recept/jankas_anka_113435.htmlStekt ris från Sri Lanka

Man kan variera detta recept med vad man har hemma. I stället för räkor går det bra med kött eller kyckling också. Denna rätt är lite som en "Pytt i panna" från Sri Lanka.Mina bästa köttbullar

Jag har funderat mycket och länge på om jag överhuvudtaget skulle lägga ut det här receptet eftersom jag har hållt det lite "halvhemligt" i många år nu, men här är det i alla fall. De flesta som ha..Baconinlindade älgfärsbiffar med ..

Som sambo till en jägare så har vi ständigt frysen full med diverse vilt, i går knåpade jag ihop den här lilla rätten på älgfärs. Som alltid när jag fixar i köket så "skjuter jag från höften" så d..


Pestokyckling

Snabbt och enkelt att sno ihop när pastan kokar. Använder man färdiggrillad kyckling går det ännu fortare. Till och med 1,5-åringen accepterar denna rätt!