Ankars skinkrullar med chili och vitlök

Skinkrullar i en gräddig chilisås är en succérätt.

Betyg (9 röster)
Antal personer
4 st
Ankars skinkrullar med chili och vitlök

Ingredienser

200 g rökt skinka
400 g köttfärs
1 ½ dl chillisås
1 ask Creme Bonjour med smak av vitlök, 100 g
1 ägg
1 gul lök
4-5 dl grädde
2 tomater
1 dl gratängost
Salt
Peppar
Chilipulver

Gör så här

Lägg ut 200 g rökt skinka i skivor och bred på osten.
Rör ihop ägg, färs, lök och kryddor. Lägg en klick färs på skinkskivorna. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i en smord form. Lägg de hackade tomater runt om. Blanda grädden och chilisåsen och häll över skinkrullarna.
Strö över gratängosten.Gratinera i 200 grader i ca 25-30 min.
Strö över färsk timjan.

Servera med ris och sallad.
Visningar:
6014
Sparat:
466

LIKNANDE RECEPT

Supergod smörgå..
över 2 månader
Skinkrullar med
av lennali
över 2 månader
Skinkrulle a´la
av Evsen
över 2 månader
Fattigmans smör
över 2 månader
Skinkrulle
av MrsC
över 2 månader
Färsfyllda Skin
av Liliane
över 2 månader