Ankars skinkrullar med chili och vitlök

Skinkrullar i en gräddig chilisås är en succérätt.

Betyg (9 röster)
Antal personer
4 st
Ankars skinkrullar med chili och vitlök

Gör så här

Lägg ut 200 g rökt skinka i skivor och bred på osten.
Rör ihop ägg, färs, lök och kryddor. Lägg en klick färs på skinkskivorna. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i en smord form. Lägg de hackade tomater runt om. Blanda grädden och chilisåsen och häll över skinkrullarna.
Strö över gratängosten.Gratinera i 200 grader i ca 25-30 min.
Strö över färsk timjan.

Servera med ris och sallad.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Rökt skinka, Köttfärs, chillisås, Creme bonjour, Ägg, Gul lök, Grädde, Tomater, Gratängost, Salt, Peppar, Chilipulver
Visningar:
5876
Sparat:
464

LIKNANDE RECEPT

Supergod smörgå..
över 2 månader
Skinkrullar med
av lennali
över 2 månader
Fattigmans smör
över 2 månader
Skinkrulle a´la
av Evsen
över 2 månader
Skinkrulle
av MrsC
över 2 månader
Färsfyllda Skin
av Liliane
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.