En läcker utveckling av kladdkaka bakar Anki som bakelser i aluminiumformar. De går bra att frysa om det blir kakor över.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 160°.
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll upp i vanliga (bull-,) aluminiumformar och grädda 15 minuter, inte mer, kakorna ska inte se färdiga ut.
- Medan kakorna gräddas görs glasyren: Låt alla ingredienserna koka ihop tills de tjocknat lite. Glasyren ska fortfarande vara ganska lös, den tjocknar när den kallnar.
- Ta ur kakorna ur ugnen och låt plåten falla ner på bänken så kakorna sjunker ihop lite. Häll glasyr i mitten av kakorna. Låt kakorna kallna.
Publicerat den
7 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
kakan var god men glasyren smakade underligt.
Usch dessa kakor smakade ju bajs!
rekommenderar dessa starkt! jättegoda!
kakorna var jätte goda men glasyren smaka lite kola men jag hade i ungefär en halv dl ljusblockchoklad och det blev jätte gott :)