Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ann-Britts glass

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 4 timmar 20 minuter
Skriv ut

Jättegod glass utan maskin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Vispa grädden för sig. Blanda alltsammans försiktigt.
  2. Häll upp den i en bakform 1½ l t ex. Plasta över. Ställ in den i frysen ca 4 timmar.
  3. Ta ut den en stund före serveringen. Garnera med frukt eller bär och gärna med rån till. OBS skall ej omröras under frysningen.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • monicadanell 29 november 2011

    mycket god glass lätt att göra 5 poäng monica

  • poissons 30 juni 2012

    Jättegod glass och lätt att göra. Jag som älskar choklad, blandade i kakao och det blev en chokladglass som alla gillar. 5 poäng från mig.

  • kekke46 2 juli 2012

    Vilken otrolig god glass och lätt att göra. Tack för ett toppen recept. Blir en 5 från oss här.

  • kekke46 2 juli 2012

    Otrolig god glass och enkel att göra. Kommer att göra den flera gånger. En fempoängare från gubben och mej.

  • liab 5 augusti 2012

    Enkelt och gott! Jag blandade i någon deciliter hallonsylt i en sats och det blev också jättegott!

  • flabban 28 juli 2015

    Mycket god glass och enkel att göra. Kommer att smaksätta den med choklad och pekannötter nästa gång jag gör den. Värd 6 poäng av 5 möjliga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.