Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ann-Maries sockerkaka

 
Skriv ut

Godaste sockerkaka i världen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker länge Smält smöret och häll i gräddmjölken (hälften mjölk och hälften grädde)
  2. Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda sedan ner det i äggröran och sist i men smörblandningen.
  3. Häll i smörad och bröad form
  4. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen tills kakan släppt kanterna eller så gör man stickprovet (inget kladd på stickan = kakan färdig)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.