Jag är inte så förtjust i den vanliga, klassiska, pajdegen då jag tycker den är för fet och trist! Hämtat receptet från Tinas mat och upptäckt att den funkar lika bra som pizzadeg om man vill ha en deg som inte behöver jäsa. Degen misslyckas aldrig och den är superenkel att göra! Funkar till alla matpajer! Behöver inte förgräddas!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Toppenrecept på pajbotten! Har aldrig tyckt om att göra paj för de tråkiga bottnarna. Men det här var så enkelt o blev väldigt bra.
Bästa pajdegen som finns!! Tack för tipset att göra pizza...
Kanon!!!! Tackar
Tack ska du ha.. Super!
Du har inte med några ugnsgrader eller tider i ugnen.
Tack för ett superbra recept. Toppbetyg av mig.
Jättebra recept
Tjosan.. håller precis på med pajdegen men en fråga?+ ska den förgräddas och hur länge ska den vara i ugnen??
Fungerade jättebra, gott alternativ till vanlig fet pajdeg.
helt suverän pajdeg! Enkel och supergod. FEMMA
Bästa pajdegen som finns!!! Använder aldrig någon annan!
Supersmarrigt alternativ! Lät den förgräddas lite i ugnen i ca 5 min på 200 g innan jag lade i paj fyllningen! de bev supermumsigt! :)
Fantastisk deg. Jag har svårt för att äta paj i vanliga fall eftersom det brukar vara så fett. Men den här var super. 5 i betyg
Man får inte göra degen för tjock, för då blir det scones!