Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas friska dip-dressing

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Helstekt kyckling och rostade grönsaker i ugnen - då kom dottern och improviserade ihop en härlig kall dressing som innehåller ingredienser som motar förkylning i dörren. Härligt god, både söt och stark frisk smak. Dippa grönsaker i resten om det blir nåt kvar.

Ingredienser

Instruktioner

Sila yoghurten genom ett kaffefilter och låt den självrinna i 1 timme. Ta vara på yoghurten som stannat kvar i filtret, häll i en skål. Skala och riv ingefäran. Pressa vitlöken. Häll i skålen. Tillsätt honungen, örtkryddan, saltet (och ev. myntan). Rör om och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.