Den är pajen har hängt med i 20 år och är forfarande lika omtyckt. Servera den gärna med en pizzasallad till.
Instruktioner
- Gör i ordning pajdegen och kavla ut i en pajform. Låt stå kallt en stund. Förgrädda i 225 º i ca 10 minuter.
Sänk ugnsvärmen till 200 º.
- Hacka löken och bryn den och köttfärsen i lite margarin. Tillsätt tomaterna, buljongtärningen och pressad vitlök. Låt småputtra. Tillsätt kryddorna, tomatpurén och smaka av.
Blanda till äggstaningen.
- Lägg över köttfärsblandningen i pajformen och häll över äggstaningen. Gräddas i ugnen i ca 20 minuter eller tills den har fått fin färg.
- Servera med en pizzasallad eller grönsallad och ett gott bröd.
Publicerat den
20 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den var jättegod och mättande. Men om man vill kan man även ha champinjoner i den. // Liasara