Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anna´s köttfärspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den är pajen har hängt med i 20 år och är forfarande lika omtyckt. Servera den gärna med en pizzasallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör i ordning pajdegen och kavla ut i en pajform. Låt stå kallt en stund. Förgrädda i 225 º i ca 10 minuter. Sänk ugnsvärmen till 200 º.
  2. Hacka löken och bryn den och köttfärsen i lite margarin. Tillsätt tomaterna, buljongtärningen och pressad vitlök. Låt småputtra. Tillsätt kryddorna, tomatpurén och smaka av. Blanda till äggstaningen.
  3. Lägg över köttfärsblandningen i pajformen och häll över äggstaningen. Gräddas i ugnen i ca 20 minuter eller tills den har fått fin färg.
  4. Servera med en pizzasallad eller grönsallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • liasara 8 augusti 2008

    Den var jättegod och mättande. Men om man vill kan man även ha champinjoner i den. // Liasara

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.