Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas mangochutney

 
Skriv ut

En spännande, kryddstark och mycket fräsch chutney.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala mangofrukterna med vass kniv. Skär fruktköttet i mindre bitar och lägg i en mikroform. Lägg ner allt det övriga.
  2. Täck formen och koka på högsta läge i 10 minuter. Rör om och koka i ytterligare ca 4 minuter. Rör om rejält med en träsked eller annat lämpligt redskap så att det hela blir mer som ett mos. Låt kallna.
  3. Häll upp i en liten burk och förvara i kylskåpet.
  4. Gott tillbehör till ägg, fisk och kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.