Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas ungerska Gulaschsoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god och värmande soppa som min kompis Anna bjöd på tillsammans med hembakad bröd en kulen novemberkväll.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tärningar och skiva löken. Bryn köttet, sänk värmen och stek löken lite. Pudra över paprikapulvret, smula ner buljongtärningen och pressa i vitlöken. Häll på tomaterna, vattnet och tillsätt tomatpurén. Koka under lock till köttet känns mört, 30 minuter eller mer. Skala och skär potatis och morötter lagom bitar. Koka tills dom är nästan klara, tillsätt då paprikorna och fortsätt koka i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.