Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annes picknickbröd

 
Skriv ut

Supergott och nyttigt bröd som är helt glutenfritt och följer LCHF. Någonting mittemellan bröd och bottenlös paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och ställ åt sidan. Mixa ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt olivoljan. Blanda med de torra ingredienserna.
  3. Bred ut i en långpanna med ett ark bakplåtspapper i botten. tryck i oliverna och strö över valfri örtkrydda.
  4. Grädda ca 20 minuter eller tills brödet fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.