Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annettes smörgåstårta

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Har ingen aning om vem Annette är, men hennes smörgåstårta är SÅ god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vispad grädde, gräddfil, creme fraiche och majonnäs. Använd detta som grundfyllning.
  2. Blanda 1/3 av grundfyllningen med smältost, 1/2 av skinkan och bostongurka. Bred på det första lagret med bröd.
  3. Blanda därefter 1/3 av grundfyllningen med tonfisk och dill, och bred på lager 2.
  4. Bred sedan resterande av grundfyllningen på sista lagret med bröd och låt sedan stå till dagen efter, då du garnerar med resterande ingredienser. Ha fantasi!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.