Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annicas julsenap

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här är en välprövad senap på mitt julbord. Prova redan nu!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser. Låt blandningen koka upp.
  2. När man kokar upp senapen är det lätt att den bränns vid, sänk temperaturen för att förhindra detta koka bara upp som t.ex. kräm med potatismjöl. Tag kastrullen från plattan.
  3. Vispa med elvisp eller assistent tills senapen kallnat. Fyll senapen i några trevliga glasburkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.