Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annies vita sås

 
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Ett grundrecept jag använder till mycket!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop crème fraiche, gräddfil och majonnäs. Droppa i citron/lime. Rör runt. Häll på en rejäl mängd italiensk salladskrydda.
  2. När jag har såsen till kött brukar jag också pressa i en vitlöksklyfta. Ibland till fisk har jag ingen vitlök, men tillsätter ett par matskedar "bostongurka".
  3. VARIANTER: Rhode Island: tillsätt ketchup Tsatsiki: riven gurka och pressad vitlök Skagen: häll i räkor/kräftstjärtar och snåla lite med gräddfilen.
  4. Jag experimentet lite med allt möjligt med denna! Berätta gärna för mig om ni kommer på något nytt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.