Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda, festlig tryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jag har inte testat detta recept men ska göra det i veckan.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och lägg den i en bunke, koka upp grädden och slå den över chokladen. Rör tills allt smält och blandat sig väl. När tryffelmassan svalnat något blanda i tyrkisk peber och slå upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kylen över natten och skär den sen i små fyrkantiga bitar. Dekorera varje tryffelbit med en saltkristall vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.