Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda marängtårta

 
Annorlunda marängtårta Annorlunda marängtårta
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Den här marängtårtan har en konsistens som påminner om cocosbollar. Den ska gräddas i 5 timmar, men låt den gärna stå kvar i ugnen över natten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Smörj en form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Beströ den med kokos.
  3. Blanda alla ingredienser till tårtan i en skål och vispa länge, med elvisp, till hårt skum.
  4. Vänd ner skummet i den kokosbeklädda formen. Ställ in formen i nedre delen av ugnen och stäng samtidigt av ugnen. Låt formen stå minst 5 timmar.
  5. Till servering: Vispa grädden och bred ovanpå tårtan. Garnera med skivad kiwi och hyvlad blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.