Annorlunda marängtårta

Den här marängtårtan har en konsistens som påminner om cocosbollar. Den ska gräddas i 5 timmar, men låt den gärna stå kvar i ugnen över natten.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: tårta, maräng, tårt
Betyg (0 röster)
Antal personer
8-10
Annorlunda marängtårta

Gör så här

Sätt ugnen på 250 grader.

Smörj en form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Beströ den med kokos.

Blanda alla ingredienser till tårtan i en skål och vispa länge, med elvisp, till hårt skum.

Vänd ner skummet i den kokosbeklädda formen. Ställ in formen i nedre delen av ugnen och stäng samtidigt av ugnen. Låt formen stå minst 5 timmar.

Till servering:
Vispa grädden och bred ovanpå tårtan. Garnera med skivad kiwi och hyvlad blockchoklad.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Ägg, Strösocker, Vaniljsocker, Bakpulver, Smör, Kokos, Kiwi, Grädde, Mörk blockchoklad
Visningar:
3277
Sparat:
87

LIKNANDE RECEPT

Marängtårta recept
Dajmtårta / Dai..
över 2 månader
Marängtårta
över 2 månader
Fryst hallon- o
av lisled
över 2 månader
Rice Krispies m
av Annras
över 2 månader
Iskall dumlemar
av monfo
över 2 månader
Krispig marängt
av lennali
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.