Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anns griljering av julskinkan

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Framprovad under många år.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom skorpmjöl. Bred blandningen över den kokta skinkan och strö över skorpmjöl.
  2. Sätt in skinkan i 200º i ca 15-20 minuter. Du ser när skinkan är läckert gyllenbrun.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • dystraior 19 december 2008

    Jättebra recept, precis det jag letade efter, som mamma alltid gör griljeringen :)

  • monicadanell 6 november 2011

    den är bäst tycker jag det är samma som jag gör har gjort i många år 5 p får du monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.