Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Kyckling är billig mat som går att variera i det oändliga. Lika lätt att göra vardagsmat som en festmåltid av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i 4 portionsbitar och lägg dem på ett fat. Vispa samman alla ingredienserna till marinaden och häll den över köttet. Lyft upp skinnet så att det även kommer marinad innanför. Låt köttet dra åt sig smaken 1 - 2 timmar på ett kallt ställe.
  2. Lägg kycklingbitarna i en ugnssäker form med marinaden. Stek litet under mitten i ugnen i 175° ca 40 - 50 minuter. Det är viktigt att kycklingen blir helt genomstekt.
  3. Blanda samman ingredienserna till såsen i en gryta och värm upp den.
  4. Servera med ris eller potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.