Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anns kryddiga revbensspjäll

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jättegott på julbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º. Lägg spjället med bensidan upp i långpannan.
  2. Blanda glazen och pensla spjället. Stek i ugnen i ca 45 minuter.
  3. Vänd spjället och pensla med glazen. Stek i ytterligare 45 minuter. Pensla någon gång under tiden.
  4. När benen lossnar nätt och jämnt är köttet färdigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.