Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anns ytterfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel rätt som Ann bjöd oss göteborgare på, på Morvikshararna i Söderhamns skärgård.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet lätt runt om. Lägg filén i långpanna. Häll på såsblandningen direkt och in i ugnen 200 grader.
  2. Vänd filén efter halva tiden, ca 20-30 minuter beroende på hur stor filén är.
  3. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • antons 7 januari 2012

    Jättegott o uppskattat av gästerna. Men jag redde av såsen med lite idealmjöl för jag tyckte att det var lite blaskigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.