Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisbrulée med hasselnötter och dill

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Läcker brulée med både sälta och knaprighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Låt ansjovisen rinna av. Mixa den, grädden, äggulorna och pepparn till en slät smet. Fyll smeten i små portionsformar som tål ugnsvärme. Grädda mitt i ugnen i ca 50 minuter eller tills bruléerna stelnat. Låt dem svalna.
  3. Hacka hasselnötterna grovt. Skölj citronen och riv skalet. Hacka dillen. Blanda nötter, citronskal, dill och olja. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera bruléerna med nötblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.