Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisfylld lövbiff i pita

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En portion ger 498 kalorier. Rätten tar 15 min att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg biffarna på ett skärbräde. Hacka gurka och lök i fina bitar. Fyll biffarna med gurka, lök och ansjovis. Vik ihop, fäst med tandpetare. Stek i margarin 2-3 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda dressing av crème fraiche, pepparrot, senap, salt och peppar. Värm haricots verts i lite kokande vatten. Servera köttet, haricots verts och dressingen i pitabrödet. Ät solrosskott och rädisor till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Virre85 2 oktober 2008

    Ganska dårligt foto, tagit det ur en kokbok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.