Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisfylld strömming med oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här smaksätter vi strömmingen med ansjovis, tomatpuré och persilja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Bred ut strömmingen med skinnsidan ner. Låt ansjovisen rinna av och mosa den med en gaffel. Tillsätt tomatpuré och persilja. Lägg en klick fyllning på varje filé, vik ihop och lägg tätt i en smord ugnsform. Salta något. Ringla över olivoljan och strö på citronskal. Strö på ströbröd och lägg på oliver.
  3. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
  4. Servera med potatis eller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.