Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisfyllda biffar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott med ny smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop färs, ägg, mjöl och kryddor. Forma färsen till åtta små biffar och lägg på vattensköljd skärbräda. Platta till biffarna med handen så de blir större. Tag undan 4 ansjovisfiléer till garnering, mosa resten. Rör ihop ansjovis, rödlök, persilja, kapris och senap. Fördela fyllningen på fyra av biffarna. Lägg de resterande biffarna ovanpå och tryck till kanterna. Stek biffarna i matfett i stekpanna. Varmhåll biffarna täckta med folie, på fat. Sänk värmen och häll vattnet blandat med soya i stekpannan. Rör ner crème fraiche och koka upp. Häll skyn runt biffarna och lägg tomatskivor, rödlöksringar samt ansjovis ovanpå biffarna.
  2. Tillbehör: potatisklyftor och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 20 mars 2010

    Hej! det blir högsta betyg för ansiovis fyllda biffar

  • gds877 26 augusti 2010

    Mycket gott. Tack !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.