Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisomelett i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bättre kan knappt en omelett bli. Ansjovis, tomater och frasigt gratinerad ost. Bra lunch eller kvällsrätt med knäckebröd och kallt öl, en kopp te...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Vispa ihop mjölk, mjöl, ägg och salt väl. Slå i smord ugnsform.
  3. Grädda mitt i ugnen 8-10 min tills smeten börjar stelna.
  4. Ta ut formen, lägg tomatskivor över och täck dem med ansjovisfiléer. Strö på oregano och täck med ost.
  5. Grädda ytterligare 6-8 min tills omeletten stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.