Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovispytt på bröd med stekt vaktelägg.

 
  • Serverar: 5-10 portioner
Skriv ut

För den som vill ha lite extra. Vaktelägg kan vara svåra att få tag på. Bör oftast beställas. Man kan även servera med vanliga rödbetor som man strimlar och lägger på.

Ingredienser

Instruktioner

Tina potatisen. Stek den gyllenfärgad i en stekpanna med smör tillsammans med löken. Blanda ner fint skuren ansjovisfilé och blanda även ner ansjovisspadet. Smaka av med peppar och salt. Låt steka tills vätskan kokat in. Stansa ut rundlar ur brödskivorna. Lägg på ansjovispytt. Stek vaktelägg och lägg dem överst eller garnera med små bitar inlagd rödbeta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.