Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissås till fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ansjovis ger både krydda och sälta till såsen som man kan servera till alla sorters fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjöl, vatten, grädde och fiskbuljong i en kastrull. Låt det koka upp under vispning. Låt såsen koka ca 3 minuter.
  2. Låt ansjovisen rinna av men spar spadet. Hacka ansjovisen och rör ner den i såsen. Smaksätt med peppar, dill och lite ansjovisspad.
  3. Servera såsen till kokt eller stekt fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.