Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissmör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vackert rödbetsrött med tydlig smak av ansjovis som gör att detta smakar fint till grillad fisk. Det passar också som god smaksättare när en grillad kotlett serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop ansjovisspad, röd lök och rödbetsspad tills nästan all vätska kokat in. Låt svalna.
  2. Finhacka ansjovisen och rödbetorna och blanda samtliga ingredienser med smöret. Rulla in smöret i folie och förvara det i kylen eller frysen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Min man och mina söner uppskattade denna, själv gillar jag inte ansjovis och sill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.