Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissnittar - Mannerströms

 
  • Serverar: 32 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inte samma recept som hittas här på sökning ansjovissnittar, dessa innehåller t ex dill och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning 1: Skala och hacka löken. Bryn den gyllenbrun i smör i en stekpanna på medelvärme. Ta av pannan från värmen och rör i ketchupen. Låt svalna. Finhacka ansjovisen och rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Fyllning 2: Skala och finhacka rödlöken. Finhacka ansjovisen. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Bred fyllning 1 på 4 skivor formfranska och lägg ytterligare 4 skivor på toppen och tryck till lätt. Gör samma sak med fyllning 2.
  4. Kantskär smörgåsarna och dela dem i fyra mindre bitar vardera. Stek dem frasiga och gyllene på båda sidor i smör i en stekpanna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.