Ansjovissnittar - Mannerströms

Inte samma recept som hittas här på sökning ansjovissnittar, dessa innehåller t ex dill och färskost.

Ingredienser

16 skivor formfranska
Dillkvistar

Fyllning 1:
1 stor gul lök
Smör till stekning
2 msk tomatketchup
10 ansjovisfiléer
1 msk finskuren dill
Salt
Vitpeppar

Fyllning 2:
1 stor rödlök
10 ansjovisfiléer
1 msk finskuren gräslök
4 msk färskost
Salt
Vitpeppar

Betyg (0 röster)
Antal personer
32 st
Visningar:
987
Sparat:
19

Gör så här

Fyllning 1:
Skala och hacka löken. Bryn den gyllenbrun i smör i en stekpanna på medelvärme. Ta av pannan från värmen och rör i ketchupen. Låt svalna.
Finhacka ansjovisen och rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.

Fyllning 2:
Skala och finhacka rödlöken. Finhacka ansjovisen. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.

Bred fyllning 1 på 4 skivor formfranska och lägg ytterligare 4 skivor på toppen och tryck till lätt. Gör samma sak med fyllning 2.

Kantskär smörgåsarna och dela dem i fyra mindre bitar vardera. Stek dem frasiga och gyllene på båda sidor i smör i en stekpanna.

LIKNANDE RECEPT

Ansjovissnittar recept
av MrsC
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.