Ansjovissnittar - Mannerströms

Inte samma recept som hittas här på sökning ansjovissnittar, dessa innehåller t ex dill och färskost.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: snittar
Betyg (0 röster)
Antal personer
32 st

Gör så här

Fyllning 1:
Skala och hacka löken. Bryn den gyllenbrun i smör i en stekpanna på medelvärme. Ta av pannan från värmen och rör i ketchupen. Låt svalna.
Finhacka ansjovisen och rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.

Fyllning 2:
Skala och finhacka rödlöken. Finhacka ansjovisen. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.

Bred fyllning 1 på 4 skivor formfranska och lägg ytterligare 4 skivor på toppen och tryck till lätt. Gör samma sak med fyllning 2.

Kantskär smörgåsarna och dela dem i fyra mindre bitar vardera. Stek dem frasiga och gyllene på båda sidor i smör i en stekpanna.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Formfranska, Dillkvistar, Gul lök, Smör, Tomatketchup, Ansjovisfiléer, Dill, Salt, Vitpeppar, Rödlök, Ansjovisfiléer, Gräslök, Färskost, Salt, Vitpeppar
Visningar:
1179
Sparat:
19

LIKNANDE RECEPT

Ansjovissnittar recept
Glödheta ansjov..
av MrsC
över 2 månader
Ansjovissnittar
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.