- Serverar: 32 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Inte samma recept som hittas här på sökning ansjovissnittar, dessa innehåller t ex dill och färskost.
Instruktioner
- Fyllning 1:
Skala och hacka löken. Bryn den gyllenbrun i smör i en stekpanna på medelvärme. Ta av pannan från värmen och rör i ketchupen. Låt svalna.
Finhacka ansjovisen och rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
- Fyllning 2:
Skala och finhacka rödlöken. Finhacka ansjovisen. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
- Bred fyllning 1 på 4 skivor formfranska och lägg ytterligare 4 skivor på toppen och tryck till lätt. Gör samma sak med fyllning 2.
- Kantskär smörgåsarna och dela dem i fyra mindre bitar vardera. Stek dem frasiga och gyllene på båda sidor i smör i en stekpanna.
Publicerat den
5 december 2010
Liknande recept
Skriv kommentar