Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissnittar

 
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka ansjovisen och rör ihop den med ketchupen och löken. Smöra brödskivorna och bred på ett 1-2 cm tjockt lager med ansjovisröra på varje skiva.
  2. Lägg smörgåsarna på en smörad plåt. Grädda sen i ugnen (ca 200°) i ca 20 min eller tills smörgåsarna fått fin färg. Dela smörgåsarna på diagonalen och lägg upp snittarna på ett serveringsfat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.