Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovistorsk med kaviarsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 8 timmar 40 minuter
Skriv ut

God och lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken hel i lätt oljad form.Hacka ansjovisen , vitlöken och dillen. Blanda ner i oljan med pepparn. Bred smeten över fisken och låt dra gärna över natten. Stek i 200 grader ca 30 minuter.
  2. Sås: Blanda crème fraichen med vin, vatten, kaviar och gräslök. Skall ej kokas. Kokt färskpotatis i dill passar bra till . Gärna en knäckebrödssmörgås också.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sork 11 maj 2010

    Gud vad gott, smakrikt och enkelt! Ska bjuda mamma och storasyster till helgen med dillpotatismos!

  • kekke46 2 februari 2011

    Otroligt gott blev det gubben ville bara ha mer. Blir en favorit här. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.