Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anticuchos-grillspett från peru

 
Skriv ut

Typisk peruansk snabbmat som mat äter på gatan. Vill man inte använda oxhjärta, vilket är svårt att få tag på här kan man använda nötkött. Jag har även använt kycklinghjärta med gott resultat. Äts med majs och peruansk löksallad som också finns bland mina recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär hjärtana i ca 2-3 cm fyrkanter. Blanda alla ingredienser och låt marinera i ett dygn.
  2. Trä upp köttet på grillspett, pensla med lite olja och marinaden. Grilla tills köttet är helt genomstekt. Äts med kokt potatis och majskolvar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.