Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och morotsmarmelade

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och nyttig marmelad, att ha på ett nybakat bröd, alltså varmt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta apelsinera noga Skala morötterna.. Riv mörötterna på finaste sidan på rivjärnet. Pressa saften ur apelsinerna, dela dom i mindre bitar, mixa dom, lite fruktkött skal ska vara med.
  2. Lägg morötter vatten ingefära, apelsiner saft i en kastrull. Koka upp och låt koka ytterligare 10 minuter. Lägg i rena glasburkar, medans det är varmt. Det blir supergott

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.