Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör du den i förväg så droppa apelsin- eller citronsaft på avokadoskivorna. Då mörknar de inte.

Ingredienser

Instruktioner

Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Skala och skiva apelsinerna. Dela och kärna ur avokado och skär fruktköttet i skivor. Skölj och dela grönsalladen i bitar. Blanda kyckling, apelsiner, avokado och grönsallad i en skål. Strö över nötterna. Blanda ihop crème fraiche, ingefära, rivet apelsinskal och hälften av apelsinsaften till en sås. Droppa resten av apelsinsaften över salladen. Servera salladen med såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.