Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och rosmarinlax

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och snabb fiskgryta med smak av apelsin och rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och rosmarin.
  3. Blanda grädde och apelsinjuice. Häll det över laxen.
  4. Stek i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  5. Servera med lättstekta grönsaker och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • lenabet 11 januari 2009

    Vi provade det förra helgen. och kommer vi att göra igen.Jättegott! :)

  • Geckick 22 april 2010

    Jättegott! Smakar inte mycket apelsin dock, men det kanske berodde på att jag använde en annan sorts juice än "JO". =)

  • Ingevara 6 september 2010

    Enkelt att göra och jättegott. Det här kommer vi att göra igen.

  • Johannahjelm 1 november 2010

    Väldigt gott :D Hade detta på mitt projektarbete, alla 50gäster älskade det! :D

  • christincarlsson 9 februari 2011

    Väldigt enkel och god, tyvärr tyckte inte barnen att de va någon hit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.