Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinbakad långafilé med currymos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett annorlunda och gott recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskbitarna i en ugnssäker form. Tvätta apelsinen noga och riv apelsinskalet på den fina sidan av rivjärnet, blanda skalet med olivoljan och pensla blandningen på fisken, salta och peppra. Pressa apelsinen och häll saften i formen. Tillaga i ugn, 175° i ca 10 minuter eller till innertemperaturen är 50-52° (använd gärna digital termometer). Ta vara på skyn från fisken som sås.
  2. Skala och koka potatisen. Blanda curry och olivolja och gör ett potatismos med mjölk och curryolja smaksatt med salt och peppar. Blanda i övriga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.