Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinfläskfilé

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Lika gott till vardags som till fest.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Putsa fläskfilén. Blanda samman juicerna och soyan i en ugnsfast form. Lägg i fläskfilén. Vänd den efter 30 minuter och låt stå i 30 minuter till. Rensa och skär svampen i bitar. Bryn dem i stekpanna. Skär fil'en i skivor. Häll grädde i en gryta , ta i 1,5 dl av soyablandningen och rör runt. Lägg i fläskfiléskivorna och champinjonerna. Låt koka upp. Red eventuellt grytan lite.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.