En smaskig efterrätt, servera den med vispad grädde.
Instruktioner
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter.
Skilj gulor och vitor åt. Vispa gulor och socker pösigt. Krama ur gelatinbladen och lägg dem i en kastrull. Tillsätt juicen. Värm på svag värme tills gelatinet har smält. Låt det svalna lite.
- Vispa vitorna till hårt skum. Blanda äggsmet, juice och matlagningsyoghurt. Vänd till sist försiktigt ner äggviteskummet. Häll det i en vattensköljd serveringsskål och låt fromagen stelna i kylskåp, 2-3 timmar.
Publicerat den
18 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för en jättegod efterrättrecept!! Jag serverade den med frysta frukt och bär och mandarinklyftor från burk. Jag ger 5 stjärnor.