Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsingelé

 
Skriv ut

Apelsingelén kan serveras till alla slags kötträtter med lamm, griskött eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 10 minuter. Värm vatten och socker i en kastrull tills sockret smält. Tag upp gelatinbladen, krama ur dem och lägg ner dem i den heta lagen tills de upplösts.
  2. Tillsätt den silade fruktsaften. Häll upp på väl rengjord glasburk. Ställ i kylskåp att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.