Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinjuicelimpa med anis och fänkål

 
Skriv ut

En märklig kombination - kanske Du tycker! Det tyckte jag iaf, så jag var tvungen att prova. :) Blev jättegott! Alltså - detta recept har jag komponerat alldeles själv.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp juice och vatten och rör i kornmjölet och margarin. Låt svalna. Blanda i resten. Är Du osäker på hur mycket vetemjöl som Du ska ta så börja med 3 dl och öka på med 0,5 dl i taget tills degen är lagom go att knåda. Kör i maskin eller knåda ordentligt. Jäs i bunken 40 minuter. Baka ut till rund bulle eller avlång limpa. Jäs på plåten 40 minuter eller tills Du ser att det har jäst. Grädda i 180 grader i 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.