Jättegott att ha som dessert eller varför inte som fyllning i tårtan!
Instruktioner
- Tvätta apelsinerna och riv skalet från 1 apelsin
Dela och pressa apelsinerna. Häll juicen i en kastrull. Tillsätt äggulor, råsocker och majsstärkelse.
- Koka upp krämen under vispning. När den första bubblan kommer, dra kastrullen åt sidan och vispa ur värmen. Krämen ska då vara tjock. Om inte, hetta upp krämen igen.
- Häll krämen i glas eller koppar och ställ kallt ett par timmar eller till nästa dag.
- Klicka ut 1-2 msk marshmallowfluff i varje glas. Det är kletigt och klistrigt men går med hjälp av två skedar.
- Färga fluffet med en liten gasolbrännare eller garnera med rostade mandelspån och strimlor av apelsinskal.
- Servera.
Publicerat den
6 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar